Tarieven

Tarieven

Wij communiceren graag open over ons tarief en de wijze van factureren. Wij factureren onze werkzaamheden aan de hand van de door ons bestede uren maal het van toepassing zijnde tarief. Het tarief bedraagt afhankelijk van de werkzaamheden tussen de € 75 en € 125 per uur exclusief omzetbelasting.

Naast het systeem van uren maal tarief is het desgewenst ook mogelijk om een vaste prijs af te spreken of de advieskosten geheel of gedeeltelijk te relateren aan het behaalde resultaat, het “no cure, no pay” principe.

Aangifte inkomstenbelasting

Het verzorgen van uw jaarlijkse particuliere aangifte inkomstenbelasting is al mogelijk vanaf € 60 inclusief BTW. Heeft u een fiscale partner? Dan verzorgen wij beide aangiftes vanaf € 75 inclusief BTW. Is er in het betreffende jaar in uw persoonlijke situatie een ingrijpende wijziging geweest, bijvoorbeeld een verhuizing of een echtscheiding, dan verdient uw aangifte vaak wat meer aandacht. In dat geval maken wij graag een persoonlijke offerte voor u.

De aangifte inkomstenbelasting ondernemer verzorgen wij al vanaf € 175 exclusief BTW.

Vragen? Neem contact op!

Heeft u belangstelling voor één van de diensten van BOXX Belastingadvies of voor een nadere kennismaking, neem dan contact met ons op. Voor een kennismakingsgesprek worden uiteraard geen kosten in rekening gebracht.

Op de dienstverlening van BOXX Belastingadvies zijn Algemene Voorwaarden van toepassing. Bekijk de algemene voorwaarden.