WELKOM BIJ BOXX BELASTINGADVIES

BOXX Belastingadvies is een onafhankelijk belastingadvieskantoor. Wij zijn er voor uw fiscale vraagstukken van eenvoudig tot zeer complex.

De opeenvolgende ontwikkelingen maken het complex en vragen om een specialist. Een fiscalist die met een kritische blik uw vragen beantwoordt en u kansen aanreikt. BOXX Belastingadvies zorgt dat uw fiscale positie wordt geoptimaliseerd.

Wij zijn er voor u, MKB ondernemers, ZZP-ers, starters en particulieren, maar ook andere dienstverleners zoals accountants- en administratiekantoren zijn bij ons aan het juiste adres.

 

BOXX Belastingadvies hecht veel waarde aan het persoonlijke contact met haar klanten. Bij BOXX Belastingadvies krijgt u een belastingadviseur die betrokken is bij uw organisatie of uw privé-situatie en die proactief met u meedenkt.

Wij houden van ons vak en dagen u uit om dat met ons te delen.

 

OVER BOXX

 

Na mijn studie Fiscale economie aan de Universiteit van Tilburg en enkele jaren werkzaam te zijn geweest bij grote en middelgrote belastingadvieskantoren, was het voor mij, Pieter Zwartkruis, tijd om mijn visie over het adviesvak en de benadering van de markt naar eigen inzicht uit te gaan dragen.

In de jaren dat ik werkzaam was bij deze advieskantoren heb ik ruime ervaring opgedaan in de advisering van familiebedrijven en MKB ondernemingen, directeur-aandeelhouders (DGA’s) en particulieren.  Hierbij heb ik mij in de laatste jaren specifiek toegelegd op de advisering omtrent de inkomstenbelasting, loonbelasting, estate planning en pensioen in eigen beheer.

Mijn persoonlijke kenmerken die ook in de advisering naar voren komen zijn onder meer resultaatgerichtheid, klantgerichtheid en toewijding. Met passie je ding doen! Dat geldt voor mij zowel zakelijk als in mijn vrije tijd. In mijn vrije tijd ben ik een fervent sporter en dan met name wielrennen en tennis. Voor een uitgebreide CV verwijs ik u graag naar mijn LinkedIn profiel.

Pieter Zwartkruis - BOXX Belastingadvies

P.W.G.M. Zwartkruis MSc

De missie die BOXX Belastingadvies zich heeft gesteld, is het verlenen van hoogwaardig advies tegen een scherp tarief waarbij persoonlijke aandacht, korte lijnen en snelle response vanzelfsprekendheden zijn. Kortom, kwaliteit voor een betaalbare prijs!

BOXX Belastingadvies heeft een goed netwerk en is daardoor in staat om u tijdig door te verwijzen naar specialisten indien dit nodig is. Door deze combinatie denkt BOXX Belastingadvies voor haar cliënten op fiscaal gebied de beste kwaliteit te kunnen bieden met een snelle doorlooptijd en tegen een eerlijk tarief.